Villa i San Pedro del Pinatar, Murcia, Costa Calida

Ref.: SXSP-13090
90m2
3
2
Prive zwembad

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 90m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Oriëntering: Zuidoosten
Intercom
Electricity
Heating
Balcony
Porch
Air conditioner
00 Turnkey
Energy Rating
Energy Rating:
In proces

Beschrijving

Villa i San Pedro del Pinatar, Murcia, Costa Calida

Denne boligen tilbyr dette moderne huset med tre soverom, fullt utstyrt kun to minutter fra sentrum av San Pedro del Pinatar. Huset ligger i første etasje med en hage som har 3 soverom, 2 bad og et stort dagområde, utstyrt med et sjenerøst kjøkken og en stue/spisestue åpen til terrassen. Fasadekapslingen er nedfelt i skilleveggen og forsvinner for å utvanne grensen mellom interiør og eksteriør, og dermed garantere opplevelsen av å bo utendørs. Alle utearealene er avgrenset av vegger designet for å privatisere oppholdsarealene mest mulig.

Klima:

Klimaet på Costa Cálida, ofte ansett som det beste i Europa, muliggjør en veldig sosial og sunn livsstil, utendørs, preget av komplette og utmerkede sports- og fritidsfasiliteter, med spennende og kosmopolitiske turistbyer som skiller seg ut for å tilby topp -klasse tjenester, noen av dem eksklusive, ansett som virkelig luksuriøse. Alle rettet mot en krevende kunde, som søker kvalitet og nærhet.

Costa Cálida har mer enn 300 soldager i året. Et paradis med utmerkede forbindelser til hele Europa. San Javier flyplass har moderne fasiliteter, og enkel og praktisk tilgang fra hvor som helst i provinsen.

Miljø:

Denne byen, som er badet av to hav, tilbyr å nyte forskjellige typer bading. Mar Menor, på grunn av det rolige vannet, gir et mer kjent bad, mens strendene i Middelhavet er naturlige, hvor du kan nyte naturen de tilbyr, siden de ligger i det beskyttede området Las Salinas de San Pedro del Pinatar. Arenales y Salinas naturpark er et stort våtmark av stor betydning siden det er hekke- og hvilested for en rekke fuglearter. Den har en utvidelse på 856 hektar hvor vi inkluderer de naturlige strendene i Torre Derribada og La Llana. På dette stedet sameksisterer natur, turisme, fiske og saltutvinning i full harmoni, noe som gjør det til et eksempel på bærekraftig utvikling. San Pedro del Pinatar tilbyr også et stort utendørs gjørmeterapiområde, faktisk er det et av de største i Europa. Dens berømte mineral-medisinske gjørme har ulike kosmetiske og terapeutiske bruksområder som vil hjelpe deg med betennelser, arr og vil hydrere og friske opp huden din. Gastronomien som tilbys av denne byen er veldig tradisjonell på grunn av å være en by med en fisketradisjon, dens stjerneprodukt er fisk, som bringes fersk fra havet hver morgen til det berømte fiskemarkedet, hvor det finnes restauranter og barer i området. En annen av de mest verdsatte rettene er den berømte "Cauldron", en type supperis med fisk hvis opprinnelse går tilbake til fiskerne selv, som gjennom årene har blitt gjenoppfunnet og perfeksjonert av restaurantene i området, og har gjort den til en utsøkt delikatesse.

Costa Cálida fortsetter å tiltrekke seg mennesker fra hele Europa, og fra andre deler av verden, fordi den tilbyr en unik livskvalitet i vakre omgivelser ved bredden av Mar Menor, omgitt av fjell og frodig vegetasjon.

I tillegg til golfbanene og marinaene som du kan nyte langs hele kysten, tilbyr området også muligheten for å stå på ski i den nærliggende Sierra Nevada, Javalambre eller Valdelinares, paradiser for elskere av vintersport, med vakkert naturlandskap. . Costa Cálida tilbyr en unik rik livsstil, hvor de beste strendene og vikene i Middelhavet kombineres med et interiør fullt av fjell og byer som skjuler unik kultur og historiske monumenter i verden.

Plaats

Economie

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 200.616 GBP
  • Russische roebel: 200.616 RUB
  • Zwitserse frank: 228.440 CHF
  • Chinese yuan: 1.811.878 CNY
  • Dollar: 250.309 USD
  • Zweedse kroon: 2.715.045 SEK
  • De Noorse kroon: 2.730.947 NOK
  • Zloty: 1.008.614 PLN

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: GestaliHome, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

GestaliHome

Vergelijkbare woningen

WhatsApp phone icon
ONLINE VIEWINGS