De bästa internationella skolorna på Costa Blanca: Kvalitetsutbildning i en exceptionell miljö

De bästa internationella skolorna på Costa Blanca: Kvalitetsutbildning i en exceptionell miljö
16 feb. 2024

Inbäddad längs den fantastiska Medelhavskusten lockar Costa Blanca med sina azurblåa vatten och solkyssade stränder. Men bortom sin pittoreska skönhet ligger en oas för utbildning, som lockar familjer från när och fjärran i strävan efter akademisk excellens mitt i en exceptionell bakgrund. I denna artikel dyker vi ner i Costa Blancas utbildningspärlor, där kvalitetslärande möter enastående omgivningar.

Alicante

King's College Alicante (The British School of Alicante)

I enlighet med det anpassade nationella läroplanen för England tillsammans med spanska element står King's College Alicante som en fyr för tvåspråkig utbildning. Med en helhetssyn på lärande, som omfattar IGCSEs och A-nivåer, driver skolan eleverna mot akademisk skicklighet med imponerande universitetsplaceringar från Oxbridge till Harvard. Ackrediterad av både Penta och National Association for British Schools in Spain (NABSS), erbjuder den en sömlös blandning av brittiska och spanska utbildningsvägar.

Benidorm

Costa Blanca International College

Etablerad 1994 representerar Costa Blanca International College, beläget i hjärtat av Benidorm, tvåspråkig utbildning. Genom att kombinera en engelskcentrerad läroplan med spanska och valencianska språkkurser, riktar den sig till en mångsidig elevkår. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS), är det ett bevis på akademisk excellens och kulturell fördjupning.

Elian's British School La Nucia

Genom att omfamna det rika mångfaldet av International Education Partnership erbjuder Elian's British School La Nucia en resa av engelsk fördjupning från förskola till årskurs 11. Som en del av ett globalt nätverk ger det en sömlös övergång till spansk-fokuserad utbildning med kulmen i Bachillerato. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS), är det ett bevis på akademisk anpassningsförmåga och internationellt samarbete.

Cumbre del sol

Lady Elizabeth School

På Lady Elizabeth School, som är en del av International Schools Partnership (ISP), utvidgas utbildningshorisonterna från förskola till sjätte formen. Med engelska som huvudspråk för undervisning ger eleverna sig ut på en resa mot globalt medborgarskap och banar vägen för akademiska studier över Storbritannien, Spanien och Europa. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS), är det ett bevis på akademisk excellens inom en internationell ram.

El Campello

Lycée Français de Alicante

Inbäddad i de lugna omgivningarna i El Campello är Lycée Français de Alicante en bastion av fransk utbildning. Förankrad i det franska läroplanen erbjuder den studenterna en väg till språkkunskaper och en global synvinkel.

Elche

Laude Newton College

Inom International Schools Partnership (ISP) erbjuder Laude Newton College en tvåspråkig resa som kulminerar i International Baccalaureate eller spansk Bachillerato. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS), är det ett bevis på akademisk mångsidighet och globalt medborgarskap.

Murcia

El Limonar International School Murcia

En del av den ansedda ELIS-familjen under Cognita-gruppen erbjuder El Limonar International School Murcia en sömlös blandning av engelsk, amerikansk och spansk utbildning. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS) är det en fyr av akademisk excellens som riktar sig till en mångsidig elevkår.

King's College Murcia La Torre Golf

Som ett nyligen tillägg till King's Group erbjuder King's College Murcia La Torre Golf en tvåspråkig resa som kulminerar i IGCSEs och A-nivåer. Ackrediterad av Association of British Schools in Spain (NABSS), banar det vägen för akademisk framgång inom en mångkulturell miljö.

New Castelar College

Sedan starten 2006 har New Castelar College varit en fyr av tvåspråkig utbildning i San Pedro del Pinatur. Ackrediterad av Middle States Association of Schools and Colleges (MSA) erbjuder den studenterna en väg till akademisk excellens på både engelska och spanska.

Shoreless Lake School Totana

Grundad 1991 erbjuder Shoreless Lake School Totana en unik blandning av amerikansk utbildning och katolsk etos. Ackred iterad av Middle States Association of Colleges and Schools (MSA) förbereder det studenterna för akademisk framgång samtidigt som det näringar deras andliga och intellektuella tillväxt.

Torrevieja

El Limonar International School Villamartin

Inbäddad i den pittoreska omgivningen i Villamartin erbjuder El Limonar International School Villamartin en sömlös blandning av brittisk, amerikansk och spansk utbildning. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS) banar det vägen för akademisk framgång inom en mångkulturell miljö.

Phoenix International School

Tidigare känt som Mar Azul International School erbjuder Phoenix International School en närande miljö för akademisk tillväxt. Med fokus på National Curriculum for England förbereder det studenterna för akademisk framgång inom en stödjande gemenskap.

Xàbia

Xàbia International College

Grundat 1994 är Xàbia International College ett bevis på akademisk excellens och kulturell fördjupning. Ackrediterad av National Association of British Schools in Spain (NABSS) erbjuder det studenterna en väg till akademisk framgång inom en internationell gemenskap.

Kategorier

Abonner på vårt nyhetsbrev

WhatsApp phone icon
ONLINE VIEWINGS