De beste internasjonale skolene på Costa Blanca: Kvalitetsutdanning i et eksepsjonelt miljø

De beste internasjonale skolene på Costa Blanca: Kvalitetsutdanning i et eksepsjonelt miljø
16 Feb 2024

Innsvøpt langs den fantastiske Middelhavskysten, lokker Costa Blanca med sine azurblå farvann og solkyssede strender. Men bak sin pittoreske skjønnhet ligger en oase for utdanning, som tiltrekker familier langveisfra i jakten på akademisk fremragende midt i en eksepsjonell bakgrunn. I denne artikkelen dykker vi ned i de utdanningsmessige skattene på Costa Blanca, der kvalitetslæring møter enestående omgivelser.

Alicante

King's College Alicante (The British School of Alicante)

I tråd med den tilpassede nasjonale læreplanen for England sammen med spanske elementer, står King's College Alicante som et fyrtårn for tospråklig utdanning. Med en helhetlig tilnærming til læring, som omfatter IGCSEs og A-nivåer, skyver skolen elevene mot akademisk dyktighet, med imponerende universitetsplasseringer fra Oxbridge til Harvard. Akkreditert av både Penta og National Association for British Schools in Spain (NABSS), tilbyr den en sømløs blanding av britiske og spanske utdanningsveier.

Benidorm

Costa Blanca International College

Etablert i 1994, representerer Costa Blanca International College, som ligger i hjertet av Benidorm, tospråklig utdanning. Ved å kombinere et engelsk-sentrisk læreplan med spanske og valencianske språkkurs, henvender den seg til et mangfoldig studentmiljø. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), er det et bevis på akademisk fremragende og kulturell fordypning.

Elian's British School La Nucia

Ved å omfavne det rike mangfoldet av International Education Partnership, tilbyr Elian's British School La Nucia en reise av engelsk fordypning fra barnehage til 11. årstrinn. Som en del av et globalt nettverk gir det en sømløs overgang til spansk-fokusert utdanning, med kulminering i Bachillerato. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), er det et bevis på akademisk tilpasningsevne og internasjonalt samarbeid.

Cumbre del sol

Lady Elizabeth School

Ved Lady Elizabeth School, som er innlemmet i International Schools Partnership (ISP), utvides utdanningshorisonter fra barnehage til sjette trinn. Med engelsk som primærspråk for undervisning, begir elevene seg ut på en reise mot globalt medborgerskap, og legger veien åpen for akademiske studier over Storbritannia, Spania og Europa. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), er det et bevis på akademisk fremragende innenfor en internasjonal ramme.

El Campello

Lycée Français de Alicante

Innsvøpt i de rolige omgivelsene i El Campello, er Lycée Français de Alicante en bastion av fransk utdanning. Forankret i det franske læreplanen, tilbyr den studentene en vei til språkkunnskaper og et globalt perspektiv.

Elche

Laude Newton College

Innenfor International Schools Partnership (ISP) tilbyr Laude Newton College en tospråklig reise som kulminerer i International Baccalaureate eller spansk Bachillerato. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), er det et bevis på akademisk fleksibilitet og globalt medborgerskap.

Murcia

El Limonar International School Murcia

En del av det anerkjente ELIS-familien under Cognita-gruppen, tilbyr El Limonar International School Murcia en sømløs blanding av engelsk, amerikansk og spansk utdanning. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), er det et fyrtårn av akademisk fremragende som henvender seg til et mangfoldig studentmiljø.

King's College Murcia La Torre Golf

Som et nylig tillegg til King’s Group, tilbyr King's College Murcia La Torre Golf en tospråklig reise som kulminerer i IGCSEs og A-nivåer. Akkreditert av Association of British Schools in Spain (NABSS), legger det veien åpen for akademisk suksess innenfor et flerkulturelt miljø.

New Castelar College

Siden oppstarten i 2006, har New Castelar College vært en fyr av tospråklig utdanning i San Pedro del Pinatur. Akkreditert av Middle States Association of Schools and Colleges (MSA), tilbyr den studentene en vei til akademisk fremragende på både engelsk og spansk.

Shoreless Lake School Totana

Grunnlagt i 1991, tilbyr Shoreless Lake School Totana en unik blanding av amerikansk utdanning og katolsk etos. Akkreditert av Middle States Association of Colleges and Schools (MSA), forbereder den studentene til akademisk suksess samtidig som den nærer deres åndelige og intellektuelle vekst.

Torrevieja

El Limonar International School Villamartin

Innsvøpt i det pittoreske landskapet i Villamartin, tilbyr El Limonar International School Villamartin en sømløs blanding av britisk, amerikansk og spansk utdanning. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), legger det veien åpen for akademisk fremragende innenfor et flerkulturelt miljø.

Phoenix International School

Tidligere kjent som Mar Azul International School, tilbyr Phoenix International School et nærende miljø for akademisk vekst. Med fokus på National Curriculum for England, forbereder det studentene for akademisk suksess innenfor et støttende fellesskap.

Xàbia

Xàbia International College

Grunnlagt i 1994, er Xàbia International College et bevis på akademisk fremragende og kulturell fordypning. Akkreditert av National Association of British Schools in Spain (NABSS), tilbyr det studentene en vei til akademisk suksess innenfor et internasjonalt fellesskap.

Kategorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

WhatsApp phone icon
ONLINE VIEWINGS